preskoči na sadržaj

Osnovna škola Vukovina

 > Naslovnica
vijesti

Jan i Marta kod gradonačelnika

Autor: Administrator , 14. 6. 2021. 22:27

Najbolji učenici svoje generacije, Jan Dolački i Marta Trgovac, oboje iz 8.b, 14. lipnja sudjelovali su na svečanom primanju kod gradonačelnika Velike Gorice, gospodina Krešimira Ačkara. Na primanju su predstavljali našu školu, uz ostale najbolje učenike velikogoričkih škola koji su svojim radom i uspjesima na natjecanjima zaslužili čestitke i pohvale. Uz njih su ponosno stajali i njihovi ravnatelji, razrednici i roditelji.
Čestitamo Janu i Marti!

 [više]

Projekt Memento prijateljstva 7 na eTwinningu

Autor: Administrator , 14. 6. 2021. 22:10

Učenici 1.b sudjelovali su u eTwinning projektu Memento prijateljstva 7. Kroz osam radionica učenici su stjecali znanja o sebi kroz prepoznavanje i razumijevanje svojih emocija, razvijali su pozitivnu sliku o sebi, usvajali su i njegovali temeljne vrijednosti: prijateljstvo, pravednost, nenasilje i suosjećanje; razvijali su komunikacijske vještine, samostalnost i samokontrolu te su naučili kako razumijeti svoje potrebe i potrebe drugih. Poticala se ravnopravnost, uvažavanje tuđeg mišljenja i prijateljstvo. 
Unutar poveznice nalaze se poveznice koje vode na svaku radionicu pa možete pogledati kako su izgledale naše radionice: https://wakelet.com/wake/5k2xplPbQiaDSHDoH6hJa 


Nakon zadnje radionice učenici, učiteljica i roditelji su potpisali Ugovor Mementa prijateljstva u kojem se obvezuju da će se nastojati pridržavati svega onoga što su naučili i osvijestili na radionicama.

 [više]

Naši prvašići

Autor: Administrator , 11. 6. 2021. 22:21

Učenici 1.b razreda su sa svojom učiteljicom Ivonom Golubić snimili ples na pjesmu Plavi svemir koja je posvećena djeci s autizmom.

U nastavku pogledajte video i fotografije

Ples na pjesmu Plavi svemir

 

 [više]

Eko Vukovinko Vijest ima dokument u privitku

Autor: Administrator , 10. 6. 2021. 18:44

Za kreativni nered raspoloženi smo uvijek pa bi bilo prava šteta ne odazvati se pozivu za sudjelovanjem u VG festu – festivalu urbane kulture i kreativnog nereda.
Tako su nastali eksponati iz otpadnih materijala pod nazivom „EKO VUKOVINKO". Prošetajte ovaj vikend Parkom dr. Franje Tuđmana u Velikoj Gorici, tamo su naši radovi zajedno s radovima drugih škola.

Ovo veselo šarenilo potiče na optimizam!
O idejama i inspiraciji pročitajte više u dokumentu u prilogu!!!!

                                                   Ljiljana Lozančić, učiteljica Tehničke kulture

 [više]

Obavijest - upisi u prvi razred u šk.god. 2021./2022.

Autor: Bernarda Kefelja, 7. 6. 2021. 11:01

Dragi roditelji budućih prvašića,

s obzirom da će pregledi u školskoj ambulanti za upis djece u prvi razred trajati do 15.7.2021., ispunjavanje upisnica u školi odvijat će se krajem kolovoza.

Termini u kojima će biti moguće doći ispuniti potrebnu dokumentaciju su:

  • 23. i 26. kolovoza 2021.g. u jutarnjoj smjeni od 9 do 11 sati
  • 24. kolovoza 2021.g. u popodnevnoj smjeni od 16 do 18 sati

Molimo da roditelji čija djeca nisu s našeg upisnog područja sa sobom ponesu obrazac 5. - potvrdu o spremnosti djeteta za upis u prvi razred koju će vam izdati škola u kojoj ste obavili testiranje.

Na upise nije potrebno dovoditi djecu.

Za sve dodatne informacije, stojimo na raspolaganju.

Stručne suradnice škole,

Ana Goršeta, Marija Bešlić i Bernarda Kefelja

 [više]

Dan državnosti u produženom boravku

Autor: Bernarda Kefelja, 1. 6. 2021. 11:50

Naši boravkaši jučer su s učiteljicom Marinom Fajtić učili o Danu državnosti. Radili su različite aktivnosti - upoznavali su se sa znamenitostima lijepe naše i pjevali našu himnu. Na fotografijama možete vidjeti njihove radove, a u videima najavu i kako pjevaju Hrvatsku himnu.

 [više]

Obavijest - 4.6.2021.g. - nenastavni dan

Autor: Bernarda Kefelja, 31. 5. 2021. 09:23